Digitaliseringsexperter som stödjer företagare och redovisningsbyråer att öka lönsamheten och skapa tillväxt. Utbildar, föreläser och konsultar inom hela ekonomiområdet.

Kontakta oss

Med dansen som röd tråd

MoveByNumbers startade sin verksamhet under början av 2021. Med dansen som röd tråd har Jonny Boström skapat en ny byrå från grunden, där han förverkligar sina två stora passioner; dans och att hjälpa människor med redovisning och rådgivning. Jonny Boström med bred erfarenhet inom revisions- och rådgivningsbranschen och som ekonomichef på både bank och försäkringsbolag, kände att det saknades något i redovisningsbranschen.

− Mitt budskap till mina framtida kunder är: Vi kan hjälpa er att fokusera på det ni är bra på och vi tar hand om det ni tycker är trist. Vi kommer att paketera det på ett nytt sätt, med uttryck från dansen, säger Jonny Boström.

För att nå ut kommer den nya byrån använda sociala medier i stor utsträckning. Syftet är att väcka intresse, locka nya kunder och framtida medarbetare. Genom medverkan i tv-programmet Talang har Jonny skapat ett intresse och fått mycket uppmärksamhet. Nu gäller det att förvalta det och bygga vidare med bra innehåll som utbildar inom ekonomi på ett roligt sätt.

Vad krävs för att få en bra dansproduktion?

Det har visat sig vid våra undersökningar att det är samma saker som krävs för att få en bra dansproduktion som borde finnas i ett företag med bra anda.

Hos oss har alla ett starkt mandat

För oss på MoveByNumbers har alla i teamet ett starkt mandat. De ska känna att de har mandat att ställa krav både internt och på kunderna för att förbättra vår leverans och kvalitet.

Vår Company Soul bygger på våra värdeord:

Z

Inspirerande

Z

Ansvariga

Z

Proaktiva

Z

Hållbara

Z

Ärliga

Z

Prestigelösa

Förutom de ”traditionella” redovisningsbyrå tjänsterna arbetar MoveByNumbers även mycket med digitala produkter. Vi erbjuder olika lättillgängliga digitala verktyg i form av e-kurser, webinarier och e-böcker. I våra webbkurser lär ni er göra förändringen till att bli helt digitala. I våra guider får ni praktiska tips som hjälper er på vägen.

Våra tjänster

För dig som företagare

Våra företagskunder är en mix av nystartade och etablerade företag.

Vi har lång erfarenhet från många olika företag och branscher och är specialister på att utveckla bolag genom digitalisering, effektivare redovisning och administration.

International business

Setting up business in Sweden is hard. We know what is required for you to be compliant.

Our international clients get full support with their payroll, accounting, VAT and statutory reports.

Vårt team

Jonny Boström

Jonny Boström

Digitaliseringsexpert, Senior Ekonomikonsult, Föreläsare, Auktoriserad Redovisningskonsult

Specialistområden

 • Fåmansföretag, Stiftelser, Internationella företag
 • Digitalisering av ekonomifunktionen
 • Effektivisera och modernisera redovisningsbyråer
 • Företagsutveckling, öka lönsamhet, tillväxtstrategier

Danspassion

Jonny började dansa i början på 80-talet och har sedan dess dansat olika stilar av street så som poppin, house, locking, funk. Han har även dansat Simonsonjazz i mer än 10 år. Största inspirationen inom dans är Streetdansgruppen Bounce och den rörelse de satte igång i Sveriges nöjes- och dansscener.

Bakgrund

Jonny har mer än 30 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Han har bland annat varit COO på den nydanande revisions- och redovisningsbyrån Deskjockeys, ekonomichef på bank och försäkringsbolag och ekonomi- och digitaliseringskonsult på den egna byrån StructureFinder. Jonny auktoriserad redovisningskonsult hos FAR.

Kontakt

E-post: jonny@movebynumbers.se
Telefon: 070-495 62 39

Louise Olsson

Louise Olsson

Byråledare, Auktoriserad Redovisningskonsult

Specialistområden

 • Fåmansföretag, Internationella företag
 • Bokslut och årsredovisningar
 • Moms och inkomstdeklarationer
 • Internationella redovisningsregler

Danspassion

Louise har en stor passion för att uppleva dans på scen. Hon missar sällan någon dansföreställning på Dansens hus eller på Operan. Hon har inte dansat så mycket själv men har lovat att visa oss på MoveByNumbers några steg snart.

Bakgrund

Louise har arbetat med ekonomi och redovisning i mer än 10 år. Hon har erfarenhet från svensk redovisningsbyrå och har arbetat med internationell redovisning i Luxemburg. Innan hon började på MoveByNumbers var hon chef över ett team av redovisare på en internationell redovisningsbyrå i Stockholm som ansvarade för att svenska bolag med utländska ägare följde svenska regler inom redovisning och skatt. Louise är Auktoriserad Redovisningskonsult hos Srf konsulterna.

Kontakt

E-post: louise@movebynumbers.se
Telefon: 076-307 82 71

Erik Persson

Erik Persson

Kundkommunikation

Specialistområden

 • Kundfrågor
 • Onboarding av nya kunder
 • Internationella kontrakt och tillhörande procedurer
 • Business Intelligence

Danspassion

På 80-talet uppträdde Erik i musikaler, operetter och diverse sångprogram på TV, där även dans förekommit, även om huvudfokus var på sång och skådespeleri. han har också professionella dansare i släkten, så intresset är stort för både dans och kultur i olika sammanhang.

Bakgrund

Erik har jobbar i resebranschen i över 20 år, främst på Air France – KLM med affärsanalys, statistik, internationella kundrelationer samt kontraktering. Erik är också utbildad journalist och Business Intelligent Developer med inriktning på Microsoft-produkter.

Kontakt

E-post: erik@movebynumbers.se

Ghada Hedfi

Ghada Hedfi

Praktikant redovisningsekonom

Specialistområden

 • Leverantörsfakturering
 • Internationella företag

Danspassion

Ghada har ett stort intresse för kultur såsom filmskapande och dans. Hon dansar som amatör på fritiden, ensam eller i grupp och följer streetdans tävlingar med passion. Ghada drömmer om att skapa korta filmer som handlar bland annat om kultur.

Bakgrund

Ghada har universitetsutbildning inom ekonomi och redovisning. Hon har arbetat med ekonomi utomlands i flera år. Ghada har mångårig erfarenhet av att jobba med internationella företag.

 

Mario Perez Amigo

Mario Perez Amigo

Kreatör, dansare, koreograf och musikproducent

Specialistområden

 • Skapar egna beats och musik
 • Koreogaferar dansnummer
 • Lär ut dans i olika klasser

Danspassion

Hela Marios karriär präglas av dans och musik i alla dess olika former. Tack vare sina erfarenheter av hur man skapar intryck hjälper han oss på MovebyNumbers med musik och visuella uttryck.

Bakgrund

Med mångårig erfarenhet av att arbeta med musik och dans både på och bakom scen, har Mario hunnit med mycket under sin karriär. Han har bland annat arbetat i Melodifestivalen, Talang och andra produktioner, tillsammans med att tävla och agera domare i flertalet olika tävlingar världen över.

Underkonsulter och samarbetspartners

Vårt team består även av underkonsulter via vårt starka nätverk med andra redovisningsbyråer och specialister inom juridik, skatt, moms och dans.

Våra kunder

Våra kunder vill arbeta modernt och bygga en långsiktig relation. Kunderna är villiga att ta till sig nya arbetssätt, programvaror och ekonomiskt tänkande. Tillsammans kommer vi överens om vad som ska uppnås och stöttar varandra för att nå dit på bästa och snabbaste sätt. Tydliga handlingsplaner och löpande uppföljningar är nyckeln till framgång.

Vi arbetar med

Branscher vi har erfarenhet av är

N

Fåmansföretag

N
Nystartade företag
N
Etablerade företag
N
Svenska företag med utländska ägare
N
Filialer till utländska företag
Konsultverksamhet
Finansiella företag (bank, försäkringsbolag och private eqity)
Detaljhandel
IT-bolag
Utvecklingsbolag
Start-ups med rikskapitalfinansiering
Redovisningsbyråer
Stiftelser och ideella föreningar
Handelskammare
Artister och kulturverksamhet

Partners

Vi jobbar långsiktigt med våra leverantörer och partners. Tillsammans utvecklar vi vårt erbjudande och förfinar lösningarna för att alltid ligga i framkant. De system som vi arbetar med och har ett nära samarbete med är:

Dansa med oss?

Vi söker alltid efter nya talanger som tillsammans med oss vill förändra redovisningsbranschen. Tillsammans vill vi utmana bilden av redovisare som tråkiga och fyrkantiga. Hur kan du bidra till att utveckla vårt erbjudande och fortsätta leverera bra kvalitet till våra kunder?

Medlemmar i

MoveByNumbers AB

Telefon:
070-495 62 39
076-307 82 71

Postadress:
Box 190
101 23 Stockholm

Besöksadress:

Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
Stockholm

Organisationsnummer:
559279-4910

Styrelsens säte är i Stockholm. MoveByNumbers är godkända för F-Skatt

Följ oss i sociala medier

Kontakta oss

1 + 5 =