Hoppa till innehåll

Press och media

Vi kombinerar dans och ekonomi för att utmana och utveckla. Vi skapar ett kreativt alternativ till andra byråer med gemensam bakgrund och respekt till varandra utifrån dans.

MoveByNumbers i medierna

 

Jonny-Bostrom-i-intervju

Vi stöttar den svenska nöjesindustrin

Vi är ett kreativt alternativ till traditionella redovisningsbyråer då vi kombinerar dans och ekonomi. Kombinationen av kreativitet och fakta är en framgångfaktor enligt vår erfarenhet. För med de två grundstenarna har du stora förutsättningar att utveckla en verksamhet. Många  kan tycka ekonomi är svårt – vår styrka är att vi tydliggör och visualiserar siffror så att det blir lättare att ta till sig.

Vi stöttar den svenska nöjesindustrin som vi tycker är viktig. Även om MoveByNumbers inte är ett branchorgan eller ett företag vars uppgift är att skapa opinion talar vi oss gärna varma för den svenska nöjesindustrin.

Vi är med och bidrar till samhällsutvecklingen och förutsättningar för våra artister, kreatörer, musiker samt andra som arbetar i en av Sveriges viktigaste industrier – nöjesindustrin. Och vi är ett av de få företag som är nichade inom redovisning och ekonomi inom detta område.

Pressklipp

 

Presskontakt

Jonny-Bostrom-1

Jonny Boström

Digitaliseringsexpert. Förelsare. Auktoriserad redovisningskonsult FAR

Grundare av MoveByNumbers. Jonny har mer än 30 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Han har bland annat varit COO på den nydanande revisions- och redovisningsbyrån Deskjockeys, ekonomichef på bank och försäkringsbolag och ekonomi- och digitaliseringskonsult på den egna byrån StructureFinder.

 

Jonny började dansa i början på 80-talet och har sedan dess dansat olika stilar av street så som poppin, house, locking, funk. Han har även dansat Simonsonjazz i mer än 10 år. Största inspirationen inom dans är Streetdansgruppen Bounce och den rörelse de satte igång i Sveriges nöjes- och dansscener.

Kontaktuppgifter

E-post: jonny@movebynumbers.se
Telefon: 070-495 62 39

 

Louise11

Louise Olsson

Byråledare. Auktoriserad Redovisningskonsult SRF

Louise har arbetat med ekonomi och redovisning i mer än 10 år. Hon har erfarenhet från svensk redovisningsbyrå och har arbetat med internationell redovisning i Luxemburg. Innan hon började på MoveByNumbers var hon chef över ett team på en internationell redovisningsbyrå i Stockholm.

 

Louise har en stor passion för att uppleva dans på scen. Hon missar sällan någon dansföreställning på Dansens hus eller på Operan. Hon har inte dansat så mycket själv men har lovat att visa oss på MoveByNumbers några steg snart.

Kontaktuppgifter

E-post: louise@movebynumbers.se

Vi arbetar med

   Artister och kreatörer
 
   Nystartade och etablerade företag
 
   Etablerade företag
 
   Svenska företag med utländska ägare
 
   Filialer till utländska företag
Branscher vi har erfarenhet av är
 
 Konsultverksamhet
 
   Finansiella företag (bank, försäkringsbolag och private eqity)
 
   Detaljhandel
 
   IT-bolag
 
   Utvecklingsbolag

 

   Start-ups med rikskapitalfinansiering
 
   Redovisningsbyråer
 
   Stiftelser och ideella föreningar
 
   Handelskammare
 
   Artister och kulturverksamhet

Partners

Vi jobbar långsiktigt med våra leverantörer och partners. Tillsammans utvecklar vi vårt erbjudande och förfinar lösningarna för att alltid ligga i framkant. De system som vi arbetar med och har ett nära samarbete med är:

MoveByNumbers grundläggande principer

Beroende på vilka tjänster du och ditt företag är i behov av, kan du vara säker på att MoveByNumbers alltid tillhandahåller dem:

- Personlig kontakt

- Kvalitetssäkrade leveranser

- Molnbaserad redovisning i realtid

- Personliga lösningar

- Stöd för affärsutveckling

- Rådgivning

MoveByNumbers kvalitetsstämpel

Vi strävar efter att ge alla våra kunder högkvalitativa tjänster. För att kunna göra det måste vi förstå dig och din verksamhet. Vilka är era mål? Varför gör du det du gör?Tillsammans identifierar vi dina behov så att vi kan sätta upp ömsesidiga förväntningar för att säkerställa ett effektivt samarbete. Vi anpassar din programvarulösning och tillhandahåller molnbaserad redovisning i realtid så att du kan använda redovisningen som grund för din affärsverksamhet.MoveByNumbers har lång erfarenhet av ekonomistyrning, redovisning och skatt. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter i Sverige och finns med i registret mot penningtvätt, vilket innebär att vi genomgår regelbundna kvalitetskontroller. Med andra ord är vi en pålitlig tjänsteleverantör och vi kan hjälpa dig på vägen.

Kontakta Oss

Kontakta Oss Form Bild