Press och media

Vi kombinerar dans och ekonomi för att utmana och utveckla. Vi skapar ett kreativt alternativ till andra byråer med gemensam bakgrund och respekt till varandra utifrån dans.

Kontakta oss

MoveByNumbers i medierna

Vi stöttar den svenska nöjesindustrin

Vi är ett kreativt alternativ till traditionella redovisningsbyråer då vi kombinerar dans och ekonomi. Kombinationen av kreativitet och fakta är en framgångfaktor enligt vår erfarenhet. För med de två grundstenarna har du stora förutsättningar att utveckla en verksamhet. Många  kan tycka ekonomi är svårt – vår styrka är att vi tydliggör och visualiserar siffror så att det blir lättare att ta till sig.

Vi stöttar den svenska nöjesindustrin som vi tycker är viktig. Även om MoveByNumbers inte är ett branchorgan eller ett företag vars uppgift är att skapa opinion talar vi oss gärna varma för den svenska nöjesindustrin.

Vi är med och bidrar till samhällsutvecklingen och förutsättningar för våra artister, kreatörer, musiker samt andra som arbetar i en av Sveriges viktigaste industrier – nöjesindustrin. Och vi är ett av de få företag som är nichade inom redovisning och ekonomi inom detta område.

 

Pressklipp

Presskontakt

Jonny Boström

Jonny Boström

Digitaliseringsexpert. Förelsare. Auktoriserad redovisningskonsult FAR

Grundare av MoveByNumbers. Jonny har mer än 30 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Han har bland annat varit COO på den nydanande revisions- och redovisningsbyrån Deskjockeys, ekonomichef på bank och försäkringsbolag och ekonomi- och digitaliseringskonsult på den egna byrån StructureFinder.

Jonny började dansa i början på 80-talet och har sedan dess dansat olika stilar av street så som poppin, house, locking, funk. Han har även dansat Simonsonjazz i mer än 10 år. Största inspirationen inom dans är Streetdansgruppen Bounce och den rörelse de satte igång i Sveriges nöjes- och dansscener.

Kontaktuppgifter

E-post: jonny@movebynumbers.se
Telefon: 070-495 62 39

Louise Olsson

Louise Olsson

Byråledare. Auktoriserad Redovisningskonsult SRF

Louise har arbetat med ekonomi och redovisning i mer än 10 år. Hon har erfarenhet från svensk redovisningsbyrå och har arbetat med internationell redovisning i Luxemburg. Innan hon började på MoveByNumbers var hon chef över ett team på en internationell redovisningsbyrå i Stockholm.

Louise har en stor passion för att uppleva dans på scen. Hon missar sällan någon dansföreställning på Dansens hus eller på Operan. Hon har inte dansat så mycket själv men har lovat att visa oss på MoveByNumbers några steg snart.

Kontaktuppgifter

E-post: louise@movebynumbers.se

Vi arbetar med

Branscher vi har erfarenhet av är

N
Artister och kreatörer
N
Nystartade och etablerade företag
N
Etablerade företag
N
Svenska företag med utländska ägare
N
Filialer till utländska företag
Konsultverksamhet
Finansiella företag (bank, försäkringsbolag och private eqity)
Detaljhandel
IT-bolag
Utvecklingsbolag
Start-ups med rikskapitalfinansiering
Redovisningsbyråer
Stiftelser och ideella föreningar
Handelskammare
Artister och kulturverksamhet

Partners

Vi jobbar långsiktigt med våra leverantörer och partners. Tillsammans utvecklar vi vårt erbjudande och förfinar lösningarna för att alltid ligga i framkant. De system som vi arbetar med och har ett nära samarbete med är:

Medlemmar i

MoveByNumbers AB

Telefon:
070-495 62 39
076-307 82 71

Postadress:
Box 190
101 23 Stockholm

Besöksadress:

Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
Stockholm

Organisationsnummer:
559279-4910

Styrelsens säte är i Stockholm. MoveByNumbers är godkända för F-Skatt

Följ oss i sociala medier

Kontakta oss

10 + 9 =